Szolgáltatások

HPV tanácsadás

3 betegből 2 még az előtt az internethez fordul, ha valamilyen egészségügyi problémával kapcsolatban információhoz szeretne jutni, mielőtt orvos látná. De vajon mit találunk az interneten? Vajon megbízhatunk-e az ott olvasott információkban? Sajnos az derült ki, hogy túl sokat használjuk például a közösségi médiát információszerzésre, miközben az ott kapott információk hitelessége igencsak megkérdőjelezhető.

Tény, hogy az egészségügyben nagyon kevés idő jut egy-egy betegre, és nem is mindig jut eszünkbe egy-egy orvos-beteg találkozás során minden kérdés, vagy menet közben merülnek fel bennünk újak – tehát az információéhségünk kimeríthetetlen.

Amit ajánlanék, hogy lehetőség szerint olyan emberektől tájékozódjunk, akik megbízható forrásnak bizonyulnak.

De akkor hol informálódjunk?

Hírportálról? Kattintásvadász weboldalról, ami hemzseg a hirdetésektől? Szakmai portálról? Esetleg egy szakértői klinika vagy hiteles civil szervezet oldaláról, melyek mögött szakértők állnak névvel és elérhetőséggel, és nem az eladás az elsődleges céljuk, hanem a betegek felvilágosítása, a leletek és a HPV-vel kapcsolatos kérdések átbeszélése? Azt gondolom a válasz egyértelmű…

Buda

HELIOR Medical; 1114 Budapest, Bartók Béla út 15.d.5.em.30.

Pest

Femcare miniklinika; 1195 Budapest, Petőfi utca 48.

Email: info@hormonalisegyensuly.hu

Tel.: 06 30 126 0711

Web: hormonalisegyensuly.hu