Szolgáltatások

Hormonegyensúly-tanácsadás

A hormonális rendszer harmonikus működése alapvető jelentőségű az egészség és a jó életminőség szempontjából. A hormonális rendszerünket érő káros hatásoknak köszönhetően emelkedik a cikluszavarok és a meddőségi esetek, a férfiak nemi jellegű gondjai, valamint az egyre fiatalabb korban jelentkező hormonális zavarok száma. A nőgyógyászati problémák gyakorisága az utóbbi évtizedekben meghatványozódott, illetve a férfiak ivarsejtszáma az elmúlt ötven évben közel a felére csökkent.

A szervezetben minden mindennel összefügg, valamely szerv vagy szervrendszer érintettsége befolyásolja más szervek, és végső soron az egész szervezet működését. A hormonális rendszer valamely területének károsodását ezért törvényszerűen követi más hormontermelő szervek működészavara is. A hormonális zavarokra jellemző az is, hogy egy-egy kórkép – számos tüneteket produkál – és ritkán jelentkezik „tisztán”, ráadásul a tünetek keveredhetnek vagy átfedhetik egymást. Tovább színesíti a képet, hogy ugyanaz a kiváltó ok egyénenként eltérő módon nyilvánulhat meg, így mindenkinél más és más panaszok kerülnek előtérbe.

Ha azonban képesek vagyunk felismerni a hatásokat, a megfelelő módszerek és alternatívák segítségével a lehetséges károk többnyire elháríthatók, és meg is előzhetőek.

Buda

HELIOR Medical; 1114 Budapest, Bartók Béla út 15.d.5.em.30.

Pest

Femcare miniklinika; 1195 Budapest, Petőfi utca 48.

Email: info@hormonalisegyensuly.hu

Tel.: 06 30 126 0711

Web: hormonalisegyensuly.hu